viernes, 21 de noviembre de 2008

Campaña de Navidad del Apadrinamiento-2008

Valençia---Argentina--Catalunya
Hola amigas y amigos... Os traigo una noticia que me ha llenado de alegría porque es otro camino para conseguir algo más de financiamiento para el Proyecto APADRINAR UN OLIVO 2008 que lleva a cabo LA COSTERETA del que son beneficiarios LA FUNDACIÓN EL NAZARENO de El Chaco,Argentina y que aunque el día 6/12/2008 ya se les enviará el total del dinero recaudado en la primera fase para que puedan pasar unas mejores navidades(os presentaremos cuentas totales una vez echo el primer envio ) , continuarán abiertas las colaboraciones hasta la próxima recogida de aceitunas noviembre del 2009. Merecen toda nuestra ayuda pues es mucha la lucha solidaria que llevan llevan adelante para contener,educar y hacer felices y responsables a L@S VENCEDORES (así se llaman la infancia y adolescencia que forman parte del Nazareno).
Bueno ya hemos acabado la recogida de las aceitunas verdes de este año 2008 que no ha sido nada fácil ya que las lluvias han sido muy intensas y sin parar durante casi un mes , lo que atrasó mucho su recogida y preparación.Además las lluvias estropearon una cantidad importante.Pero a pesar de todo conseguimos llevarlo a término. Las que quedan en los olivos son las que dejamos para recoger más adelante y hacer el aceite.
CAMPAÑA DE NAVIDAD-2008- Gaietà Barranco vá a presentar esta Campaña en el MERCAT DEL AVET en Sant Vicenç de Torelló (Osona-Catalunya)el 13 y 14 de Diciembre(sábado y domingo). Yo(Tere Marin) tengo la suerte de haber asistido a bastantes reuniones con los grupos y asistentes sociales y concejalas de Sant Vicens cuando vivía en Torelló y de conocer a alguna de ellas. Mis vivencias allí son tan entrañables en familia y amistad que me emociona recordarlo.Mis mejores amistades están en la comarca de Osona y mis hij@s y niet@s también , así que os podeis imaginar los lazos de cariño que me atan a la meva terra d'adopció a la que continuo estimant i respectant aunque desde hace casi seis años vivo en Argentina, la tierra maravillosa de mi amado Luis Aiscurri. QUEREMOS AGRADECER EN NOMBRE DE LA FUNDACIÓN NAZARENO DE EL CHACO EN ARGENTINA Y EN EL NUESTRO PROPIO AL AJUNTAMENT DE S.VICENÇ DE TORELLÓ Y A TODO EL PUEBLO ESTA OPORTUNIDAD DE DARNOS A CONOCER Y DESEARLES SALUD Y UNA MUY FELIZ NAVIDAD EN COMPAÑÍA DE SUS SERES QUERIDOS.(Gaietà Barranco,Tere Marin y Luis Aiscurri) ¡OS ESPERAMOS EN EN EL MERCAT DEL AVET EN SANT VICENÇ DE TORELLÓ EL 13/14 DE DICIEMBRE.!


TEXT EN CATALÁ
Hola amigues i amics...
Us porto una notícia que m'ha omplert d'alegria perquè és un altre camí per aconseguir alguna cosa més de finançament per al Projecte APADRINAR UNA OLIVERA 2008 que du a terme LA COSTERETA del que són beneficiaris LA FUNDACIÓ EL NAZARENO d'El Chaco,Argentina i que encara que el dia 6/12/2008 ja se'ls enviarà el total dels diners recaptats en la primera fase perquè puguin passar un millor nadal
(os presentarem comptes totals una vegada els enviem ) , continuaran obertes les col·laboracions fins a la pròxima recollida d'olives novembre del 2009. Mereix tota la nostra ajuda doncs la lluita solidària que porten endavant per a contener,educar i fer feliços i responsables a L@S VENCEDORS (així es criden la infantesa i adolescència que formen part del Nazareno).

Ja hem acabat la recollida de les olives verdes d'aquest any 2008 que no ha estat gens fàcil ja que les pluges han estat molt intenses i sense parar durant gairebé un mes , el que va retardar molt la seva recollida i preparació. A més les pluges van espatllar una quantitat important. Però malgrat tot aconseguim portar-lo a terme.
Les que queden en les oliveres són les que deixem per recollir més endavant i fer l'oli.

CAMPANYA DE NADAL-2008-
Gaietà Barranco presentarà aquesta Campanya en el MERCAT DE L'AVET a Sant Vicenç de Torelló (Osona-Catalunya)el 13 i 14 de Diciembre(dissabte i diumenge). Yo(Tere Marin) tinc la sort d'haver assistit a bastants reunions amb els grups i treballadors socials i regidores de Sant Vicens quan vivia a Torelló i de conèixer alguna d'elles. Les meves vivències allà són tan entranyables en família i amistat que m'emociona recordarlo. les meves millors amistats estan a la comarca d'Osona i els meus fills/es i nets també , així que us podeu imaginar els llaços d'afecte que em lliguen a la meva terra d'adopció a la qual continu estimant i respectant encara que des de fa gairebé sis anys viu a Argentina, la terra meravellosa del meu estimat Luis Aiscurri. VOLEM AGRAIR EN NOM DE LA FUNDACIÓN NAZARENO DEL CHACO EN ARGENTINA EN EL NOSTRE PROPI AL AJUNTAMENT DE S.VICENÇ DE TORELLÓ Y A TOT EL POBLE AQUESTA OPORTUNITAT DE DONAR-NOS A CONÈIXER Y DESITJAR-LOS SALUT Y UN MOLT FELIÇ NADAL EN COMPANYIA DELS SEUS ÉSSERS ESTIMATS.(Gaietà Barranco,Tere Marin i Luis Aiscurri) ¡ US ESPEREM EN EN EL MERCAT DE L'AVET EN SANT VICENÇ DE TORELLÓ EL 13/14 DE DESEMBRE.!


No hay comentarios: